Viialan Naisvoimistelijat

Tietoa seurastamme

Viialan Naisvoimistelijat ry on perustettu jo vuonna 1926. Perinteitä siis on! Seuran tarkoituksena on edistää jäsenistönsä liikuntaa ja tarjota eri-ikäisille mahdollisuuksia harrastaa monipuolista voimistelua ja liikuntaa harrastajien edellytysten ja tarpeiden mukaan. Seuran perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet.

Viialan Naisvoimistelijat ry kuuluu jäsenenä Suomen Voimisteluliitto Svoli ry:een sekä Hämeen liikunta ja urheilu (HLU) ry:een.

Seuran jäseneksi hyväksymme henkilöt, jotka sitoutuvat noudattamaan seuran sääntöjä ja päätöksiä. Seuran vuosikokous päättää jäsenmaksun suuruudesta, seurassamme ei ole käytössä liittymismaksua. Vuosikokous pidetään sääntöjen mukaan kevätkaudella helmikuun loppuun mennessä. Jäsenmaksukausi on jumppakausi syksystä seuraavaan kesään. Seuramme järjestämä viikoittainen liikuntatoiminta on tarkoitettu jäsenvelvoitteensa suorittaneille jäsenille.

Seuran toimintaa johtaa johtokunta, joka vuosikokouksessa on valittu. Johtokuntaan kuuluu kahdeksi vuodeksi kerrallaan valittu puheenjohtaja ja kahdeksi vuodeksi kerrallaan valitut 6-9 jäsentä.

Seuran viralliset ilmoitukset (vuosikokouskutsu) ovat nähtävillä paikallislehdessä (Akaan seutu) vähintään 8 päivää ennen kokousta. Mikäli seuran jäsenet haluavat jonkin asian käsiteltäväksi seuran vuosikokouksessa, on jäsenten jätettävä ne seuralle tiedoksi 30 päivää ennen kokousta. Sääntömuutoksen käsittely vaatii maininnan kokouskutsussa.

Seuran aktiivista tiedottamista olemme pyrkineet pitämään ajan tasalla internetsivujen ja sähköpostiviestinnän avulla.

Seuran johtokunnan jäsenet sekä ohjaajat toimivat talkooperiaatteella; se mahdollistaa edullisen jäsenmaksumme.

Viialan Naisvoimistelijat